Drukknoppen met display

Beschrijving

Drukknoppen met display bestaan in vier uitvoeringen:

Installatie

Drukknoppen met display zijn geïntegreerd in een brug. Deze bevestig je op een standaard inbouwdoos met schroeven.

1    Sluit de drukknop aan op de tweedraadse buskabel. Gebruik hiervoor de tweevoudige insteekconnector aan de achterzijde van het bedieningselement. Deze is gemarkeerd met BB.Verbind elke draad afzonderlijk met één contact.

• Strip de draden van de buskabel 9 - 10 mm.
  • Per contact mogen maximaal twee draden verbonden worden met een diameter van elk 0,5 - 1 mm.

De drukknop met display is aangesloten. Als je moet doorlussen naar een volgend bedieningselement, gebruik dan de andere opening van het contact.

2    Schroef de brug vast op de enkelvoudige inbouwdoos om de drukknop met display te bevestigen. Als de inbouwdoos geen schroefbevestiging heeft, gebruik dan een brug met klauwenset.

Van de brug zijn twee versies beschikbaar:

• brug 60 x 71 mm met klauwbevestiging (België)
  • brug 71 x 71 mm met schroefbevestiging (Nederland)

3    Werk af met een afdekkader naar keuze uit de Niko Pure, Niko Intense of Niko Original reeks.

Drukknoppen Met Display - Zelfbouw Pieters