Bekijk alle categorie├źn
Zakelijk

Dimmodules

Universele dimmodule

De universele dimmodule heeft twee kanalen om lichtkringen te dimmen. Deze dimmer is voorzien van een ontstoring voor CAB-signalen.

Meer info

Analoge stuurmodule 0-10V

Met de analoge stuurmodule 0-10 V sluit je drie hoogvermogendimmers aan op de Niko Home Control installatie.

Meer info

Analoge stuurmodule 1-10V

Met de analoge stuurmodule 1-10 V sluit je drie dimmers en/of schakelapparatuur aan op de Niko Home Control installatie.

Meer info