De draadloze slimme hub installeren

Schakel de netspanning uit.

1. Installeer alle ingeplugde en/of draadloze Niko toestellen.
    De Slimme Hub Installeren - Zelfbouw Pieters

2 m ≤ * < kijk de specificaties van het betreffende Niko toestel na
  2. Verbind de draadloze slimme hub via wifi of met een UTP-kabel.
De Slimme Hub Installeren - Zelfbouw PietersDe Slimme Hub Installeren - Zelfbouw Pieters

Als je de slimme hub via wifi hebt verbonden, verbind je mobiele toestel dan met het volgende wifinetwerk:

• netwerknaam: "Niko" gevolgd door de laatste 4 karakters van het MAC-adres van de slimme hub (XX:XX).
  • wachtwoord: serienummer van de slimme hub (SN:XXXXXXXXXX).
    Gevolg: Op mobiele apparaten zal het webportaal van de slimme hub automatisch openen.

De Slimme Hub Installeren - Zelfbouw Pieters

Ga als volgt te werk om de netwerkverbinding van de slimme hub in te stellen:

1. Open een webbrowser en ga naar Nikoxxxx.local (xxxx = de laatste 4 karakters van het MAC-adres van de slimme hub (XX:XX)). Op een mobiel toestel is het webportaal van de slimme hub al geopend.
  2. Voer het wachtwoord in. Het wachtwoord is het serienummer van de slimme hub (SN:XXXXXXXXXX).
    Gevolg: Je ziet alle beschikbare draadloze netwerken.
  3. Kies een netwerk naar keuze voor de slimme hub en voer (indien van toepassing) het wachtwoord voor dit netwerk in.
    Gevolg: De slimme hub maakt verbinding met je eigen draadloze netwerk. De slimme hub zendt nu niet langer een eigen wifinetwerk uit.

Om de wificonfiguratie van de slimme hub te wijzigen, moet je de slimme hub opnieuw opstarten door enkele minuten de stroomtoevoer te onderbreken. De slimme hub zal daarna opnieuw gedurende 5 minuten zijn eigen wifinetwerk uitzenden.