Bekijk alle categorie├źn
Zakelijk

De slimme hub verbinden met een slimme/digitale meter

De draadloze slimme hub is compatibel met de volgende slimme/digitale meters:

• De Nederlandse slimme meter (DSMR 2.2, 3, 4 en 5)
  • De Belgische digitale meter (Fluvius, Ores, Sibelga)

Gebruik de meegeleverde P1-kabel. Neem contact op met Niko customer services indien de P1-kabel niet is meegeleverd.

1. Sluit de P1-kabel aan op de SMR-poort van de draadloze slimme hub.
  2. Sluit de P1-kabel aan op de P1-poort van de slimme/digitale meter.
  3. (Optioneel) Neem contact op met je netbeheerder om de P1-poort van de slimme/digitale meter te activeren.
De Slimme Hub Verbinden Met Een Slimme/Digitale Meter - Zelfbouw Pieters
De Slimme Hub Verbinden Met Een Slimme/Digitale Meter - Zelfbouw Pieters