Geconnecteerde motorbediening, 3 A

Beschrijving

De geconnecteerde motorbediening bevat een schakelcontact om een 230V-gestuurde motor te bedienen. Hij bevat een zender en ontvanger die draadloos communiceren met de draadloze draadloze slimme hub voor Niko Home Control.

Je kunt de geconnecteerde motorbediening gebruiken om een klassieke motorbediening te vervangen.

De geconnecteerde motorbediening kan zijn eigen contacten schakelen.

Met de toevoeging van de draadloze slimme hub voor Niko Home Control wordt het mogelijk om met de Niko Home Control programmeersoftware bijkomende functionaliteiten te configureren. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om deze toe te voegen aan een sfeer of alles-uitfunctie.

Overzicht

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

551-723x1

Bediening

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Aansluitschema

Zorg ervoor dat je installatie spanningsloos is.

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Installatie

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters
Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters
Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters
Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Demontage

Zorg ervoor dat je installatie spanningsloos is.

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Instellingen

In een installatie zonder draadloze slimme hub zal de schakelaar de bedrade motor aansturen. Meer geavanceerde opties worden beschikbaar wanneer je een draadloze slimme hub en de Niko Home Control programmeersoftware gebruikt.

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw PietersDownload de Niko Home Control programmeersoftware:
www.niko.eu/article/550-99102 (Windows)
www.niko.eu/article/550-99202 (Mac)

Reset

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters

Technische gegevens

Afmetingen in mm

Geconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw PietersGeconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw PietersGeconnecteerde Motorbediening, 3 A - Zelfbouw Pieters
551-72301551-72321551-72311

Specificaties

SpecificatieWaarde
Artikelnummer551-723x1
Voeding230 Vac
ProtocolBedrijfseigen protocol
MontagewijzeInbouw in de muur
Montagehoogte110 - 120 cm
Gewicht70 g
Omgevingstemperatuur0 - 40 °C
Afmetingen (HxBxD) - 551-72301, 551-7232171,5 x 73 x 40 mm
Afmetingen (HxBxD) - 551-72131173 x 73 x 40 mm
BeschermingsgraadIP20
Instellingen aanpassenNiko Home Control programmeersoftware (met draadloze slimme hub 552-00001)
Maximale afstand (tussen schakelaar en draadloze slimme hub)30 m
Werkingsfrequentie869,05 MHz
Maximumfrequentie6 dBm
Draadcapaciteit2 x 2,5 mm2
MarkeringCE