Het geconnecteerde stopcontact installeren

Bereik

De werking van toestellen met een afstandsbediening, zoals een tv of video- en audioapparatuur, wordt niet verstoord door een geconnecteerd stopcontact van Zigbee®. Het bereik in huis is ongeveer ± 10 m. In de open ruimte wordt een bereik van 30 m gehaald. Het bereik van het geconnecteerde stopcontact van Zigbee® hangt af van de in de woning gebruikte materialen.

Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters

Ga voor meer informatie naar Principe van een Zigbee®-netwerk.

Bekabeling

Schakel de netspanning uit.

Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersHet Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters

Installatie

Schakel de netspanning uit.

PenaardeRandaardeActie
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersHet Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersVoer slechts 1 elektriciteitsdraad in een klem in (d.w.z. max. 2 draden per poolcontact).Ontmantel de draden tot 10 - 12 mm.
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersHet Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersMonteer het geconnecteerde stopcontact in een verticale wand met de "up"-aanduiding naar boven gericht.
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersHet Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw PietersHet Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters
Het Geconnecteerde Stopcontact Installeren - Zelfbouw Pieters
  • Klauwen kunnen met een schroevendraaier verwijderd worden zonder de schroeven te verwijderen.
  • Het geconnecteerde stopcontact schakelt enkel de fasedraad naar het poolcontact. De nuldraad wordt niet geschakeld.
  • Gebruik de beschermkap 170-00099 als de wand waarin je het geconnecteerde stopcontact hebt geplaatst wordt geschilderd.